English
Candy Crush Saga Download

Speel Gratis

Download het populaire puzzelspel

Candy Crush Saga Download

Candy Crush Saga is op dit moment nog steeds één van de populairste spellen in de App Store en Google Play Store. Aanvankelijk werd het spel ontwikkeld om het enkel via Facebook te spelen. Candy Crush groeide echter in korte tijd uit tot het meest populaire spel op Facebook en kon zodoende de mobiele versie van het spelletje niet uitblijven.

Kort na de release op iPhone, iPad en Android werd Candy Crush massaal gedownload door iedereen uit de hele wereld. Hierdoor werd Candy Crush uiteindelijk het meest gespeelde spel via de smartphone ooit.

Candy Crush Saga download voor PC en laptop

Het is niet mogelijk om Candy Crush te downloaden op je PC of laptop. Via de PC/laptop kun je het spelletje alleen spelen als je een Facebookaccount hebt. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij helemaal geen trek hebt om Facebook aan te maken. Dat is geen probleem! Via onze site kun je namelijk wel Candy Crush spelen, zonder dat je hier een Facebookaccount voor nodig hebt.

Candy Crush Saga download voor smartphone en tablet

Als je het spelletje wil spelen op je smartphone of tablet, zul je de Candy Crush app moeten downloaden. Afhankelijk van je besturingssysteem, doe je dit via de App Store of Google Play Store. Hieronder vind je de directe Candy Crush Saga download links voor het spelletje.

Candy Crush is gratis te downloaden. Het spelen van het spel is in principe ook gratis, maar toch zijn er veel mensen die Candy Crush Boosters aanschaffen. Dit is echter overbodig. Wij van Candycrushsaga.nl hebben namelijk een gratis en tevens werkende Candy Crush Hack ontdekt die je via onze website kunt downloaden. Met deze Hack Tool hoef je dus nooit meer geld uit te geven aan boosters.

Hoeveel levels heeft Candy Crush?

Op dit moment heeft de mobiele versie van Candy Crush Saga meer dan 3000 levels, met regelmatige updates en toevoegingen van nieuwe levels. Voor PC-gebruikers zijn er nog meer levels beschikbaar, met dezelfde frequente updates en toevoegingen van nieuwe content.

Candy Crush Saga download je direct door op één van de onderstaande iconen te klikken.

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints