English
Hoofdrolspelers

Hoofdrolspelers

De verschillende personages

/ Hoofdrolspelers

Hoofdrolspelers van Candy Crush Saga

In Candy Crush Saga spelen verschillende personages een belangrijke rol in het avontuurlijke spel. Hier zijn enkele van de belangrijkste hoofdrolspelers:

  • Tiffi: Tiffi is een herkenbaar personage, een leuk blond meisje met staartjes. Ze is een hoofdrolspeelster en verschijnt op verschillende manieren in het spel.
  • Mr. Toffee: Mr. Toffee geeft spelers advies en power-up tips wanneer ze vastzitten in een level. Hij speelt een ondersteunende rol gedurende het spel.
  • Yeti: Yeti is een vriendelijk personage dat graag in de wolken slaapt. Hij werkt in de winkel waar spelers diverse cadeaus kunnen kopen om hen te helpen tijdens hun avontuur.
  • Odus: Odus is een schattige uil die spelers helpt tijdens het spel. Hij bracht Tiffi naar Dreamworld toen ze een pauze nodig had van het helpen van mensen in het spel.
  • Mr. en Mrs. Yeti: Yeti heeft ook een partner, Mrs. Yeti genaamd. Samen helpen ze spelers in de winkel. Ze staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid.
  • Misty: Misty is een ander personage dat spelers ondersteunt. Ze is een expert in het maken van speciale snoepjes en deelt haar kennis graag met anderen.
  • Red Rabbit: Red Rabbit is een charmant personage dat bekend staat om zijn snelheid en behendigheid. Hij verschijnt in speciale evenementen en uitdagingen om spelers te helpen bij het behalen van hun doelen.
  • Jean-Luc Picard: Ja, je leest het goed! In een speciale cross-over evenement verschijnt Jean-Luc Picard van Star Trek in Candy Crush Saga om spelers aan te moedigen en hen te helpen bij het overwinnen van uitdagende levels.
Hoofdrolspelers Candy Crush Saga

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints