English
Candy Crush Saga

Alles over

Het spel Candy Crush

/ Over Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Candy Crush

Candy Crush Saga, uitgebracht door KING in april 2012, is een spel dat eerst alleen beschikbaar was op Facebook en later ook op smartphones en tablets speelbaar werd. Het doel is om zoveel mogelijk levels te behalen door snoepjes van dezelfde kleur te verwisselen en combinaties van drie, vier of vijf op een rij te maken. Boosters kunnen je helpen om levels te verslaan door speciale effecten toe te voegen.

Het spel kent verschillende velden met unieke doelen, zoals het scoren van punten, het verwijderen van gelatine, het naar beneden halen van ingrediƫnten, het behalen van scores binnen een tijdslimiet en het vervullen van bestellingen. Maar pas op voor blockers, zoals dropblokken en chocolade, die het spel steeds moeilijker maken.

Naast de reguliere levels biedt Candy Crush Saga ook een Sugar Crush-bonus na het behalen van een level, waarbij je overgebleven zetten worden gebruikt om speciale snoepjes te creƫren voor extra punten.

Verken ook de vervolgspellen zoals Soda Saga, Jelly Saga en Friends Saga voor nieuwe uitdagingen en boosters.

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints