English
Candy Crush Saga Hints

Level 70 Tips

Leer de trucjes van level 70

/ Levels / Candy Crush Level 70

Candy Crush Level 70

Sommige Candy Crush-levels zijn zeer moeilijk. Het is natuurlijk niet erg leuk als je gefrustreerd raakt tijdens het spelen van Candy Crush. Je speelt het spel namelijk om even lekker te kunnen ontspannen of om je zinnen te verzetten. Candy Crush level 70 is het voorbeeld van een moeilijk en frustrerend level.

Tips voor Candy Crush Level 70

In eerste instantie ziet Candy Crush level 70 er bekend uit. Toch zitten er wat vervelende afwijkingen in dit level. Voor je het weet verandert dit level namelijk in een regelrechte ramp. Dit geldt voor zowel de beginnende als de gevorderde speler.

Tijdens dit level moet je alle gelei zien weg te spelen. Daarnaast moet je minimaal 60000 punten halen. De afwijking waar we het zojuist over hadden zijn de stukken chocolade aan de rechterkant van het speelveld. De chocolade zal zich na elke beurt, waarbij je geen stukje chocolade vernietigd, uitbreiden. De chocolade eet als het ware een snoepje op en verandert deze in een nieuw stukje chocolade. Dit is dus hetgene wat dit level zo moeilijk maakt, want voordat je het weet zit de hele rechterkant bedekt met chocolade en kun je geen kant meer uit.

Je zult je strategie dus moeten afstemmen op het zo slim mogelijk wegspelen van de chocolade. Het is belangrijk dat je de snoepjes die achter slot en grendel zitten voorlopig laat zitten. Zolang de snoepjes achter slot en grendel zitten, kan de chocolade zich niet uitbreiden. Je kunt deze snoepjes altijd nog wegspelen wanneer je de chocolade hebt verwijderd van het speelveld.

Het wordt aanbevolen om aan de linkerkant van het speelveld te beginnen aan dit level. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk horizontaal gestreepte snoepjes maakt. Daarnaast zou het mooi zijn als je de mogelijkheid hebt om 5 snoepjes met elkaar te combineren, waardoor je een Kleurenbom Booster creƫert. De horizontaal gestreepte snoepjes zijn voor dit level ideaal. Hiermee kun je de chocolade en gelatine aan de rechterkant wegspelen.

Nogmaals: start niet met het wegspelen van de snoepjes in de kooien, want als je dat doet, ga je normaal gesproken dit level nooit halen!

Lees ook:

Level 341
Level 256
Level 149
Level 30
Level 140

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints