English
Candy Crush Saga Hints

Level 86 Tips

Tips en hints

/ Levels / Candy Crush Level 86

Candy Crush Level 86

Sommige levels in Candy Crush kunnen behoorlijk uitdagend zijn, en level 86 is daar geen uitzondering op. Met de juiste strategie en een beetje geluk kun je dit level echter verslaan en doorgaan naar het volgende avontuur.

Tips voor Candy Crush level 86

In level 86 van Candy Crush moet je alle gelei verwijderen en minstens 10.000 punten behalen binnen een beperkt aantal zetten. Het kan een lastige opgave lijken, maar met de volgende tips kom je een heel eind:

  • Zoek naar mogelijkheden om speciale snoepjes te maken, zoals gestreepte snoepjes en verpakte snoepjes. Deze kunnen helpen om grote gebieden van gelei in één keer te verwijderen.
  • Concentreer je op het opruimen van de gelei in de hoeken en randen van het speelveld, omdat deze moeilijker te bereiken zijn.
  • Probeer combo′s te maken door speciale snoepjes te combineren. Een gestreept snoepje gecombineerd met een verpakt snoepje kan bijvoorbeeld een krachtige explosie veroorzaken.
  • Blijf geduldig en plan je zetten goed. Neem de tijd om elke zet te overwegen en kies de meest strategische optie.
  • Gebruik Boosters verstandig als je ze hebt. Een kleurenbom of een lollyhamer kan je helpen om vastgelopen situaties op te lossen.

Met deze tips en een beetje doorzettingsvermogen kun je Candy Crush level 86 verslaan en doorstromen naar het volgende spannende level. Veel succes!

Lees ook:

Level 350
Level 149
Laatste Level
Level 130
Level 288

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints