English
Candy Crush Saga Hints

Level 140 Verslaan

Tips en strategieën om Candy Crush Level 140 te verslaan.

/ Levels / Candy Crush Level 140

Candy Crush Level 140

Candy Crush Level 140 is een uitdaging waarbij je een aantal bestellingen moet vervullen. Op het eerste gezicht lijkt dit level misschien niet al te moeilijk. Toch hebben zelfs ervaren Candy Crush-spelers vaak moeite met het behalen van dit level. Onderschatting is dus iets om voorzichtig mee te zijn tijdens dit level.

Tips voor Candy Crush Level 140

Tijdens dit level moet je een aantal bestellingen vervullen: 99 gele snoepjes, 99 oranje snoepjes en 99 rode snoepjes. Daarnaast moet je minimaal 30.000 punten behalen. Met 45 zetten tot je beschikking lijkt dat misschien genoeg, maar voor je het weet zijn je zetten opgebruikt. Bij het starten van dit level valt het je ongetwijfeld op dat er genoeg manieren zijn om punten te verdienen, zonder last te hebben van ′blockers′ zoals chocolade of gelatine.

De opdracht lijkt eenvoudig genoeg: verzamel 99 rode, gele en oranje snoepjes in 45 zetten. Om dit level succesvol te voltooien, moet je vanaf het begin van het level strategisch denken over hoe je de snoepjes zo effectief mogelijk kunt wegspelen. Als je zonder plan begint, is de kans groot dat je vastloopt.

Begin onderaan het speelveld met het wegspelen van snoepjes en bepaal of je aan de linker- of rechterkant begint. Het is minder effectief om aan beide kanten tegelijk te spelen. Als je aan de andere kant van het speelveld een kans ziet voor een goede combinatie, laat die kans dan zeker niet voorbijgaan.

Probeer altijd om zoveel mogelijk Kleurenbommen en gestreepte snoepjes met elkaar te combineren. Veel spelers heb er een handje van om de Kleurenbom of het gestreepte snoepje meteen te combineren met een normaal snoepje. Doe dit niet! Als je namelijk twee Boosters met elkaar combineert, zul je veel meer snoepjes wegspelen dan wanneer je de Boosters met normale snoepjes combineert. Door de ontploffing die ontstaat, zullen veel nieuwe snoepjes op het speelveld verschijnen. Als het een beetje meezit zullen veel snoepjes automatisch met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor heb je dus meer kans dat je de opdracht van dit level haalt.

Een andere belangrijke tip is om niet kleur voor kleur af te werken. Hier heb je simpelweg niet genoeg zetten voor. Probeer veel grote combinaties maken, zodat er als het ware een domino effect ontstaat. Op deze manier zul je het level veel sneller halen.

Lees ook:

Level 44
Level 149
Level 70
Level 100
Level 130

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints