English
Candy Crush Saga Hints

Leer Level 149 te verslaan

Chocolade, gestreepte en verpakte snoepjes

/ Levels / Candy Crush Level 149

Candy Crush Level 149

Candy Crush Level 149 is een uitdagend level waarin je verschillende bestellingen moet vervullen. Je moet twee verpakte snoepjes combineren en activeren, evenals tien gestreepte snoepjes creƫren en activeren. Daarnaast moet je ook 99 blauwe snoepjes verzamelen en minimaal 30.000 punten behalen, en dat alles in slechts 35 zetten.

Tips voor Candy Crush Level 149

Tijdens dit level zul je al snel merken dat de chocolade aan de bovenkant van het speelveld voor problemen zorgt. Deze chocolade is moeilijk weg te spelen en blokkeert ook de toegang voor nieuwe snoepjes. Probeer daarom zoveel mogelijk verticaal gestreepte snoepjes te maken om de chocolade te vernietigen. Een Kleurenbom kan ook van pas komen, vooral als je deze combineert met een gestreept snoepje om veel chocolade te verwijderen en de witte blokken te beschadigen.

Vergeet niet dat naast het wegspelen van chocolade, je ook de bestellingen moet vervullen. Als je een Kleurenbom maakt en deze niet kunt combineren met een gestreept snoepje, probeer deze dan te combineren met een blauw snoepje, aangezien je 99 blauwe snoepjes moet verzamelen.

Maak je geen zorgen over het behalen van de 30.000 punten, want dit gebeurt vanzelf terwijl je bezig bent met het verzamelen van de bestellingen.

Lees ook:

Level 65
Level 30
Level 2499
Level 158
Level 421

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints