English
Candy Crush Saga Hints

Level 158 doelen behalen

Leer hoe je in 20 zetten ingrediënt naar beneden kan halen.

/ Levels / Candy Crush Level 158

Candy Crush Level 158

Tijdens Candy Crush level 158 moet je 1 ingrediënt naar beneden zien te halen. Hier heb je in totaal 20 zetten voor. Daarnaast moet je 10000 punten zien te halen.

Tips voor Candy Crush Level 158

Candy Crush level 158 bestaat dus uit het naar beneden halen van 1 ingrediënt en een minimale score halen van 10000 punten. Niet heel moeilijk zou je denken. Toch zijn er veel spelers die veel moeite hebben met dit level.

Het is van belang dat je de focus legt op het laten dalen van het ingrediënt. Het ingrediënt moet uiteindelijk aan de onderkant van het rechter speelveld terecht komen. Voor veel spelers zijn de snoepjes die omringd zijn door tralies en de chocolade een groot probleem. Daarnaast heb je slechts 20 zetten om dit level te halen. In andere moeilijke Candy Crush levels heb je normaal gesproken meer zetten tot je beschikking. Gebruik je zetten dus zorgvuldig en ga niet blindelings zetten doen.

Tijdens dit level moet je verticale lijnen onder het ingrediënt zien weg te spelen. Op deze manier zul je het ingrediënt het snelst doen dalen naar de onderkant van het speelveld. Zorg er ook voor dat je de chocolade niet te veel laat vermenigvuldigen en dat je de tralies zo snel mogelijk weg speelt.

De beste manier om dit level te halen is het ingrediënt zo snel mogelijk aan de rechterkant van het speelveld te krijgen, voordat de chocolade zich massaal heeft uitgebreid. Vervolgens moet je een gestreept snoepje met een verpakt snoepje zien te combineren aan de onderkant van het linker speelveld. Op die manier zal het ingrediënt snel aan de onderkant van het rechter speelveld terecht komen.

Het zou helemaal mooi zijn als het je lukt om een Kleurenbom met een gestreept snoepje te combineren. Het kan best moeilijk zijn om deze combinatie te maken, aangezien je maar 20 zetten hebt. Af en toe moet je natuurlijk ook een beetje geluk hebben met hoe de snoepjes liggen en vallen. Het is dus zeker niet onmogelijk om deze combinatie te realiseren.

Lees ook:

Level 70
Level 341
Level 30
Level 500
Level 245

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints