English
Candy Crush Saga Hints

Tips Level 165

Leer hoe je de bommen en chocolade slim aanpakt

/ Levels / Candy Crush Level 165

Candy Crush Level 165

Candy Crush Level 165 is een bestellingen level. Tijdens het level moet je 49 gele, 89 blauwe en 24 groene snoepjes verzamelen. Daarnaast moet je minimaal 50000 punten halen. Je hebt in totaal 60 zetten voor deze opdracht.

Candy Crush Level 165 is een moeilijk level. Dit komt door een aantal factoren. Zo heb je bijvoorbeeld te maken met alle 6 kleuren snoepjes, waardoor je wel eens het gevoel kunt krijgen dat je nooit genoeg blauwe snoepjes zult verzamelen. Daarnaast heb je te maken met de chocolade spawners. Deze chocolade spawners kunnen de doorgang van snoepjes aan de linker- en rechterkant van het speelveld belemmeren. Als het even tegenzit, kunnen ze ook nog je plannen aan de onderkant van het speelveld ruïneren. Als laatste heb je te maken met de bommen die iedere 5 zetten naar beneden komen. De bommen zullen ontploffen na 9 zetten. Het is dus een best lastige taak om de bommen op tijd weg te spelen, zeker gezien de vorm van het speelveld en het feit dat je te maken hebt met alle kleuren snoepjes.

Tips voor Candy Crush Level 165

  • Het moment waarop een bom naar beneden komt is voorspelbaar. Na iedere vijfde zet zal een bom het speelveld betreden. Probeer dus om geen combinaties te maken aan de zijkanten tijdens de vijfde zet. Anders komt de bom aan de zijkant in het spel, waardoor het dus een stuk moeilijker wordt om de bom weg te spelen. Probeer een bom altijd zo snel mogelijk te vernietigen.
  • Naast de bommen kan de chocolade ook erg vervelend zijn tijdens Candy Crush Level 165. Probeer om zo veel mogelijk verticale combinaties te maken, aangezien dit de kans verhoogt dat er een cascade ontstaat.
  • Het verzamelen van 89 blauwe snoepjes is erg moeilijk, omdat je 6 kleuren hebt en een redelijk klein speelveld. Daarom is het verstandig om zo veel mogelijk speciale snoepjes te maken. Vooral de verpakte snoepjes en Kleurenbommen zijn in dit level erg handig.
  • Om het verzamelen van de blauwe snoepjes wat sneller te laten verlopen, is het raadzaam om speciale snoepjes te maken met de blauwe kleuren.

Lees ook:

Level 130
Level 421
Level 44
Level 245
Level 200

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints