English
Candy Crush Saga Hints

Candy Crush Level 181 Tips

Ontdek handige tips en strategieën

/ Levels / Candy Crush Level 181

Candy Crush Level 181 Tips

Aan het begin van Candy Crush Level 181 zie je dat de twee kersen al in het spel zijn, omringd door blokken. Het is moeilijk om de kersen te laten afdalen vanwege deze blokken, die pas worden vernietigd na vier keer te zijn geraakt.

Begin met het wegspelen van de zachte blokken in het midden en maak vervolgens fatsoenlijke combinaties om de kersen naar beneden te halen. Probeer zoveel mogelijk Kleurenbommen te maken door 5 snoepjes van dezelfde kleur te combineren. Combineer een gestreept snoepje met de Kleurenbom om de meeste schade aan de blokken te veroorzaken en de kersen te laten vallen.

Het kapotmaken van alle blokken kan frustrerend zijn, dus wees geduldig en blijf proberen. Gebruik je levens verstandig en laat je niet ontmoedigen als het even niet lukt!

Lees ook:

Level 342
Level 341
Level 425
Level 44
Level 70

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints