English
Candy Crush Saga Hints

Level 245 Tips

Leer hoe je 5 verpakte snoepjes en 5 gestreepte snoepjes kunt combineren

/ Levels / Candy Crush Level 245

Candy Crush Level 245 Tips

Candy Crush Level 245 is het laatste level van de episode waarin je een aantal bestellingen moet verzamelen. Deze keer moet je 5 verpakte snoepjes en 5 gestreepte snoepjes combineren, en 60000 punten behalen. Je hebt in totaal 50 zetten om deze opdracht te voltooien.

Tips voor Candy Crush Level 245

Het combineren van 5 gestreepte snoepjes met 5 verpakte snoepjes is niet eenvoudig, vooral niet wanneer alle 6 kleuren snoepjes aanwezig zijn in het level. Je hebt 50 zetten om deze opdracht te voltooien, wat betekent dat je elke 10 zetten een gestreept snoepje met een verpakt snoepje moet combineren. Dit is echter niet altijd mogelijk en maakt dit level uitdagend.

Let goed op de formaties van de snoepjes in dit level. Als je de mogelijkheid hebt om een Kleurenbom te maken, activeer deze dan meteen. Dit vermindert het aantal snoepjes van een bepaalde kleur, wat de kans vergroot om gestreepte of verpakte snoepjes te maken. Na het activeren van een Kleurenbom worden soms automatisch gestreepte of verpakte snoepjes gecreƫerd.

Voor iOS en Android gebruikers is er een handige tip: herstart het level net zo lang totdat je een zet ziet waarmee je een verpakt snoepje kunt maken. Je verliest namelijk geen leven als je een level direct weer verlaat zonder een zet te doen. Als je een verpakt snoepje hebt gemaakt, is het vervolgens gemakkelijker om deze te combineren met een gestreept snoepje.

Controleer altijd voordat je een zet doet of je de mogelijkheid hebt om een verpakt snoepje te maken, omdat je dan meestal ook een gestreept snoepje kunt maken. Gebruik de mysterieuze snoepjes alleen als je geen andere mogelijkheden meer ziet.

Lees ook:

Laatste Level
Level 150
Level 65
Level 425

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints