English
Candy Crush Saga Hints

Level 256

Lees hoe je 30000 punten kunt behalen

/ Levels / Candy Crush Level 256

Candy Crush Level 256 Tips

Candy Crush Level 256 bestaat uit het wegspelen van alle gelei op het speelveld. Daarnaast moet je een score halen van minimaal 30000 punten. Je hebt in totaal 25 zetten tot je beschikking. Als je aan het einde van dit level nog zetten over hebt, ontvang je tijdens de Sugar Crush Drilvisjes die je nog extra punten zullen bezorgen.

Tips voor Candy Crush Level 256

Candy Crush Level 256 is een level dat niet erg lang duurt, maar wel vrij moeilijk is. Het wegspelen van alle gelei lijkt misschien niet heel moeilijk, maar met slechts 25 zetten en een score van 30000 punten wordt het toch een uitdaging. Tijdens elke zet moet je flink wat punten scoren.

Richt je focus aan het begin van het level op de linkerkant van het speelveld. Probeer een gestreept snoepje met een verpakt snoepje aan de linkerkant te combineren om een groot deel van de gelei te vernietigen. De overgebleven gelei kun je vervolgens wegspelen met de Drilvisjes tijdens de Sugar Crush.

Een vuistregel is om eerst 90% van de linkerkant te vernietigen voordat je je aandacht richt op de rechterkant van het speelveld.

Het moeilijkste aspect van dit level is dat er aan de linkerkant van het speelveld geen nieuwe snoepjes verschijnen. Als je geen mogelijkheden meer hebt aan de linkerkant, richt je dan op de vier blokken aan de rechterkant van het speelveld. Vernietig deze blokken zo snel mogelijk om toegang te krijgen tot de Drilvisjes en uiteindelijk het level te halen.

Lees ook:

Level 44
Laatste level Soda
Level 421
Jelly Level 410
Level 65

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints