English
Candy Crush Saga Hints

Candy Crush Level 288

Lees handige tips om Candy Crush Level 288 te halen

/ Levels / Candy Crush Level 288

Candy Crush Level 288 Tips

Candy Crush Level 288 is het 13e level van de Candy Clouds episode en het 37ste ingrediënten level. Om dit level te halen, moet je twee hazelnoten en twee kersen naar de onderkant van het speelveld dirigeren. Daarnaast moet je minimaal 40000 punten halen. Je hebt in totaal 55 zetten tot je beschikking. Als je aan het einde van het level nog zetten over hebt, zal de Sugar Crush gestreepte snoepjes activeren waarmee je extra punten verdient.

De ruimte tussen het bovenste en onderste speelveld maakt dit level vrij moeilijk. Het is bijvoorbeeld erg lastig om de onderste 4 blokken weg te spelen. Probeer manieren te vinden om gestreepte snoepjes te creëren, waarmee je de blokken het beste kunt vernietigen.

Op Facebook is dit level moeilijker dan wanneer je het op je telefoon speelt. Als je via Facebook de onderste 5 gestreepte snoepjes activeert, verdwijnt er maar 1 laag van de blokken. Echter, als je via je telefoon de gestreepte snoepjes activeert, worden alle 5 lagen van de blokken verwijderd. Speel daarom dit level bij voorkeur op je telefoon of tablet.

Probeer tijdens het spelen van Candy Crush Level 288 zo snel mogelijk de gestreepte snoepjes aan de onderkant van het speelveld te activeren. Richt je op het maken van horizontaal gestreepte snoepjes. Het zou ideaal zijn als je een Kleurenbom kunt maken en deze kunt combineren met een gestreept snoepje om de blokken en tralies eenvoudig weg te spelen.

Het kan even duren voordat er een hazelnoot of kers verschijnt. De makers van Candy Crush hebben bij dit soort levels ingesteld dat een ingrediënt pas verschijnt na een bepaald aantal zetten. In dit level worden de ingrediënten gedropt bij zet 45, 35 en 25.

Lees ook:

Level 44
Level 200
Level 245
Level 100
Level 181

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints