English
Candy Crush Saga Hints

Candy Crush Level 341

Handige tips om Candy Crush Level 341 te halen

/ Levels / Candy Crush Level 341

Candy Crush Level 341 Tips

Candy Crush Level 341 is een level waarin je bestellingen moet verzamelen. Je moet 6 Kleurenbommen verzamelen en tevens 10000 punten behalen. Voor deze opdracht heb je 40 zetten tot je beschikking. Als je aan het einde van het level nog zetten over hebt, zal de Sugar Crush de overgebleven zetten omzetten in gestreepte snoepjes.

Het is niet heel moeilijk om 6 Kleurenbommen te maken vanwege het lange en smalle speelveld. Bovendien zijn er al 3 Kleurenbommen aanwezig in het speelveld. Het enige obstakel van dit level zijn de dropveters in het midden van het speelveld, waardoor je in eerste instantie niet de andere kant van het speelveld kunt bereiken als je een gestreept snoepje activeert.

Ondanks de aanwezigheid van 3 Kleurenbommen aan de onderkant van het rechter speelveld, wordt het aanbevolen om je te focussen op het creƫren van zoveel mogelijk Kleurenbommen vanwege de moeilijkheid om bij de reeds aanwezige Kleurenbommen te komen. Maak snel twee Kleurenbommen en combineer deze met elkaar, waardoor de marmalade wordt verwijderd. Vervolgens combineer je twee van de drie Kleurenbommen uit het rechter speelveld met elkaar.

Met deze tips zou je dit level succesvol moeten kunnen uitspelen. Vind je dit level moeilijk? Maak je dan klaar voor de Candy Crush Droomwereld, waarin het level nog uitdagender wordt met de toevoeging van een vijfde kleur snoep.

Lees ook:

Level 2499
Level 165
Laatste Level Jelly
Level 44

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints