English
Candy Crush Saga Hints

Candy Crush Level 342

Leer hoe je de gelatine onder de blokken kunt verwijderen

/ Levels / Candy Crush Level 342

Candy Crush Level 342 Tips

Candy Crush Level 342 staat in het teken van het verwijderen van alle gelatine. In dit level heb je te maken met een gemeen trucje. Er is namelijk gelatine verstopt onder sommige blokken. Deze blokken zul je normaal gesproken eerst kapot moeten maken om te ontdekken of er toevallig gelatine onder zit. Aangezien je nooit genoeg zetten hebt om alles te vernietigen, zul je een andere tactiek moeten hanteren.

Een belangrijke tip voor dit level is dat je de Drilvisjes zolang mogelijk moet laten zitten. Probeer eerst om alle zichtbare gelatine weg te spelen voordat je aan de gang gaat met de Drilvisjes. De Drilvisjes kunnen dan mooi de gelatine vernietigen die onder de blokken zit. Dit scheelt een hoop zetten, aangezien je nu niet eerst de blokken hoeft te vernietigen.

Wat veel mensen niet weten, is dat de Drilvisjes gelatine kunnen verwijderen onder de blokken. Veel Candy Crush spelers dachten dat ze eerst de blokken kapot moesten maken, voordat de gelatine kon worden weggespeeld.

Lees ook:

Level 165
Level 70
Level 256
Level 200
Level 500

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints