English
Candy Crush Saga Hints

Candy Crush Level 425

Verzamel 230 blauwe snoepjes en combineer 5 gestreepte snoepjes

/ Levels / Candy Crush Level 425

Candy Crush Level 425 Tips

In Candy Crush Level 425 moet je 230 blauwe snoepjes verzamelen en 5 gestreepte snoepjes combineren met 5 verpakte snoepjes, terwijl je ook 45000 punten moet halen. Dit level is zeer uitdagend vanwege de bommen en toffee tornado′s.

Tips voor Candy Crush Level 425

  • Tip 1: Focus je op het maken van combinaties van gestreepte en verpakte snoepjes, terwijl je de blauwe snoepjes vanzelf opruimt. Gebruik Kleurenbommen om het makkelijker te maken.
  • Tip 2: Verzamel eerst alle blauwe snoepjes en maak indien mogelijk gebruik van Kleurenbommen om ze te verwijderen voordat je je richt op de combinaties van gestreepte en verpakte snoepjes.
  • Tip 3: Speel eerst alle blokken weg om ruimte te maken om de bommen weg te spelen. Maak gebruik van de toffee tornado′s om te helpen bij het vernietigen van blokken en bommen. Combineer gestreepte en verpakte snoepjes strategisch om de blauwe snoepjes te verzamelen.

Lees ook:

Level 245
Level 150
Level 100
Level 200
Level 130

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints