English
Candy Crush Saga Hints

Candy Crush Level 500

Hazelnoten, kersen en punten kunt verzamelen

/ Levels / Candy Crush Level 500

Candy Crush Level 500 Tips

Candy Crush Level 500 bestaat uit het naar beneden halen van 4 hazelnoten, 4 kersen en het behalen van minstens 80000 punten binnen 60 zetten. Met een complex design en een overvloed aan blokken, is dit een erg moeilijk level.

Bijna alle blockers zijn aanwezig, behalve de toffee tornado. Let vooral op de bommen die na 9 zetten ontploffen en de snelle verspreiding van chocolade die het bereiken van de onderste blokken bemoeilijkt.

Tips voor Candy Crush Level 500

  • Verbind snoepjes naast blokken: Maak combinaties naast de blokken om de verschillende lagen te verwijderen. Maak gestreepte en verpakte snoepjes en combineer ze indien mogelijk.
  • Gebruik het Kokoswiel slim: Speel het Kokoswiel vrij en activeer het in een verticale richting om horizontaal gestreepte snoepjes te maken die de cake bommen kunnen verwijderen.
  • Focus op verticaal gestreepte snoepjes: Maak verticaal gestreepte snoepjes die in lijn liggen met de ingrediĆ«nten om ze naar de onderste lagen van het speelveld te brengen.
  • Let op de bommen: Voorkom dat bommen tussen de cake bommen terechtkomen of op de bodem van het speelveld liggen.

Lees ook:

Laatste Level Jelly
Level 421
Level 288
Level 80
Laatste level Soda

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints