English
Candy Crush Saga Hints

Level 65

Handige tips van ervaren Candy Crush spelers

/ Levels / Candy Crush Level 65

Candy Crush Level 65 Tips

Ontdek hieronder een aantal handige tips van ervaren Candy Crush spelers om Level 65 te verslaan:

  • Tip 1: Combineer gestreepte en verpakte snoepjes om grote explosies te veroorzaken en veel blokken te verwijderen in één zet.
  • Tip 2: Focus je op het breken van de blokken aan de onderkant van het speelveld om ruimte te maken voor nieuwe snoepjescombinaties.
  • Tip 3: Maak gebruik van speciale snoepjes zoals gestreepte snoepjes en bommen om de moeilijk bereikbare blokken te vernietigen.

Waarom is level 65 in Candy Crush zo moeilijk?

Dit level staat bekend om zijn uitdagende opstelling van obstakels, waaronder gelimiteerde zetten, een groot aantal gelijksoortige gekleurde blokken, en strategisch geplaatste obstakels zoals chocolade en bommen. Dit maakt het lastig om grote combinaties te maken en de benodigde punten te behalen binnen het beperkte aantal zetten.

Daarnaast kunnen speciale snoepjes moeilijker te maken zijn vanwege de beperkte ruimte en de aanwezigheid van obstakels. Het vereist dus een strategische aanpak en geduld om dit level te voltooien.

Lees ook:

Level 140
Level 100
Level 165
Jelly Level 410

Meer Levels

Candycrush versies

Candycrush Candycrush Soda Candycrush Jelly Candycrush Friends Candycrush Blossomblast Candycrush Bubblewitch2 Candycrush Bubblewitch3 Candycrush Diamonddiaries Candycrush Farmheroes Candycrush Farmheroessupersaga Candycrush Petrescue Candycrush Pyramid

Leer alles over Candy Crush!

Over Candy Crush Hoofdrolspelers Speciale Snoepjes Boosters

Candy Crush Saga Het zoete spel

Candycrushsaga.nl Alle rechten voorbehouden ©2024

×
Candy Crush

Candy Crush Menu

Home Over Candy Crush Hoofdrolspelers Downloaden

Candy Crush Blog

Cheats Levels Tips en hints